home > bijlard

Bijlard

Bijlard Hydrauliek is sinds 2013 officieel certified distributor Parker hydraulics. Daarnaast is Bijlard Hydrauliek een officiële ‘Parker Store’. Dit betekent dat Bijlard Hydrauliek gebruik kan maken van extra mogelijkheden die binnen Parker beschikbaar zijn op het vlak van onder meer productontwikkeling, advies en service. Daarnaast is Bijlard al 50 jaar onafhankelijk leverancier van een groot aantal diverse componenten en hiermee in staat advies op maat te geven.

Bijlard is gestart in 1964 te Ottersum. Aanvankelijk als machinefabriek tbv. cilinders en het reviseren van drukgroepen en koppelingsplaten. In 1975 verhuist Bijlard naar Milsbeek waar ook een handelsonderneming in gereedschappen en automaterialen opgestart wordt. Gedurende de jaren '80 komt daar eenvoudige systeemhydrauliek en componenten bij. In de '90er jaren volgt meer specialisatie in industriele systeemhydrauliek en in de jaren 2000 wordt geheel afscheid genomen van de groothandel in gereedschappen en automaterialen. Bijlard richt zich helemaal op het ontwikkelen, produceren en installeren van hoogwaardige hydraulische systeemtechniek en cilinders, alsmede het reviseren daarvan.

Nieuws

Nieuwe CNC freesbank

Recent heeft Bijlard een nieuwe Style CNC freesbank aangeschaft.Lees meer

Nieuwe huistijl en website

Bijlard heeft een restyle van haar huisstijl doorgevoerd. Door de groei en ontwikkeling van het bedrijf was het zaak om een transparant en zakelijke uitstraling te realiseren.Lees meer